O klubu

Rukometni klub Medveščak osnovan je 1961. godine te je jedan od najuspješnijih hrvatskih rukometnih klubova. Ako u obzir uzmemo i sportska društva koja su prethodila, možemo utvrditi da začeci sežu još dalje u 1945. kada je osnovan pod imenom Dinamo. Klub je tijekom svoje povijesti zabilježio zapažene rezulatate u prvenstvima i kupovima bivše države Jugoslavije, Republike Hrvatske, kao i u međunarodnim natjecanjima poput igranja u finalu kupa prvaka 1965. godine.

Danas se klub natječe u Prvoj rukometnoj ligi sjever s jasnom strategijom osiguranja ulaska u višu razinu natjecanja. Klub se pritom oslanja na mlade i perspektivne igrače koji potječu iz vlastitog pogona, te igrače željne uspjeha i igračkog napretka igrajući za jedan od najtrofejnijih rukometnih klubova naše regije. Prosječna starost momčadi je ispod 23 godine.

Podmladak kluba sastoji se od mlađih kategorija igrača od 2000. do 2008. godišta, koji se natječu u prvoj HKRL, prvoj HMKRL, ligi dječaci A 2004., ligi dječaci B 2006. i ligi zagrebačkog rukometnog saveza za 2008. godište.

Demos

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin